مشاوره ازدواج

مشاوره ازدواج
دکتر لیلا صالحی
دکتر لیلا صالحی
مشاور و روان درمانگر کلینیک مهستا مدرس خودشناسی مدرس لایف کوچ برگزار کننده دوره های آموزشی 􀁊 مدرس دوره ,CBT, schema therapy

مشاوره ازدواج

چرا مشاوره ازادواج ؟ همه زوج ها در طول زندگی مشترک خود ،مشکلات و درگیری هایی را تجربه می کنند. بعضی ها به خاطر مسائل مالی باهم کشمکش دارند و بعضی دیگراز زندگی جنسی خود با همسرشان ناراضی هستند ، برخی دیگر اختلاف نظرهای اساسی با یکدیگر دارند و کم و بیش در گیر یک الگوی مشاجره مداوم هستند . همه‌گیری ویروس کرونا یک عامل استرس‌زای بالقوه دیگر را اضافه کرد: گذراندن زمان بیشتر در خانه با هم، که باعث شد تنش‌ها تشدید و شکاف‌های پنهان روابط آشکار شوند.

مشاوره ازدواج می تواند برای مشکلات پیچیده زوج ها راه حل پیشنهاد دهد و به درمان آنها کمک کند.
برخلاف باور عموم مشاور ازدواج قرار نیست انگشت اتهام را به سوی یکی از زوجین بگیرد ،یا دنبال مقصر بگردد که چه کسی ، چه کاری را انجام داده است. مشاوره ازدواج ابزارهایی برای برقراری ارتباط و رسیدن به آنچه نیاز دارید فراهم می‌کند.
طبق آمار به دست آمده از زوج های که مشاوره ازدواج را تجربه کرده اند، حدود 75 درصد از آنها اعلام کرده اند که این درمان رابطه‌شان را بهبود بخشیده است.
برای زوج ها ، جلسه مشاوره ازدواج ، تنها زمانی است که در طول هفته بدون حواس پرتی روی یکدیگر تمرکز می‌کنند.

سوالات مهم  مشاوره ازدواج :

🔹آیا مشاوره ازدواج مهم است؟

زمانی که احساس می‌کنید از نظر عاطفی از همسرتان دورشده اید، مکرراً بحث می‌کنید، کمبود عشق در رابطه‌تان وجود دارد، یا زمانی که به شدت به شریک زندگیتان می چسبید ، به مشاوره ازدواج با همسرتان فکر کنید. مشاوره ازدواج می تواند به شما کمک کند تا ارتباط موثر برقرار کنید، مسائل مربوط به ازدواج خود را از منظری وسیع تر درک کنید و به شما کمک کند تا مناسب ترین و عملی ترین تصمیم را به صورت دوستانه بگیرید.مشاوره ازدواج

 برای مشاوره ازدواج با ما تماس بگیرید

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

🔹بعد از مشاوره ازدواج اوضاع چند درصد بهتر می شود ؟

برخلاف گذشته، رویکردها و روش‌های نوینی که مشاوران استفاده می‌کنند در کمک به زوجین در مسائل زناشویی مؤثر است. اکثر زوج‌هایی که به درمان مراجعه کرده‌اند حدود 98% آن را مفید می‌دانند.

در این بخش سوالات متداول مشاوره ازدواج مطرح شده است که البته ممکن است برای همه انواع درگیری های زناشویی مناسب نباشد. از این رو، مشاور ازدواج برای شما و همسرتان با توجه به نوع چالش هایی که دارید سوالات را انتخاب می کند. همچنین، از آنجایی که شما و همسرتان در جلسه مشاوره و در حضور مشاور شرکت خواهید کرد، آنها می توانند شما را به خوبی راهنمایی کنند. این پرسش‌ها راهی برای کمک به شما و شریک زندگی‌تان هستند و علت درگیری‌های بین شما را نیز بررسی می‌کنند. اگرچه ممکن است در ابتدا از طرح این سؤالات به چالش کشیده شوید، وقتی شروع به شنیدن طرف دیگر داستان می کنید، احساس راحتی بیشتری می کنید.

تعارض بخشی از یک رابطه زناشویی است. با این حال، اگر به نظر می رسد که اختلافات به جای بهبودی در طول زمان بدتر می شوند، خوب است قبل از اینکه خیلی دیر شود به یک مشاور ازدواج حرفه ای مراجعه کنید. ممکن است مجبور شوید به برخی از سوالات پیچیده و تلخ مشاوره ازدواج پاسخ دهید، بنابراین بهتر است روی انعطاف افکار خود کار کنید. مشاور ازدواج شما سعی می کند به منبع مشکلات دست یابد و راه حل هایی بیابد. علاوه بر این، ممکن است به شما و همسرتان پیشنهاد دهد که از یکدیگر سؤال بپرسید. این جلسات مشاوره می تواند سخت باشد و ممکن است نکات مهم را از دست بدهید یا نتوانید به درستی خود را بیان کنید. از این رو، ما این مقاله را برای شما آماده کرده ایم تا لیستی از سوالاتی را در اختیار شما قرار دهیم که از همسر خود بپرسید تا در طول جلسات خود با مشاور گفتگوی موثری داشته باشید.

1. مسائل اصلی در ازدواج ما چیست؟

از همسرتان بپرسید که به نظر او مسائل اصلی در رابطه شما چیست و خودتان هم نظرتان را بیان کنید. این واقعیت را بپذیرید که آنچه ممکن است برای همسرتان مشکل ساز باشد ممکن است برای شما بی اهمیت به نظر برسد و بالعکس. به عنوان مثال، ممکن است شما روی مسائل مالی حساس باشید، در حالی که همسرتان روی عادت های شخصی یا خانوادگی شما حساسیت دارد.

2. مهم ترین مشکلات در ازدواج ما چیست؟

اکنون که می دانید چه چیزی به هر یک از شما مربوط می شود، سعی کنید مشکلاتی را که فکر می کنید نیاز به توجه فوری دارند ، شناسایی کنید. نظرات یکدیگر را رد نکنید، بلکه سعی کنید در مورد آن مشکلات بحث کنید و برای یافتن راه حل تلاش کنید. مشاور شما می تواند به شما در شناسایی آنها کمک کند.

3. مشکلات چگونه و از چه زمانی شروع شد؟

آیا مشکل زمانی شروع شد که بدون مشورت با همسرتان کاری انجام دادید یا زمانی بود که همسرتان رفتارهای مشکوک نشان می داد ؟ شناسایی علت اصلی یک مشکل می تواند به شما در رسیدن به راه حل کمک کند.

4. آیا این فقط یک مرحله بد در ازدواج ما است؟

همه روابط ، حتی بهترین آنها دارای فراز و نشیب هستند. مشکلاتی که با آن روبه‌رو هستید را بسنجید و بررسی کنید که آیا این فقط یک مرحله بد است که می توان از آن گذر کرد یا مشکل از کنترل خارج شده است. قبل از اینکه اوضاع از کنترل خارج شود برای حل مشکل اقدام کنید. افزایش تنش در مورد موضوعات خاص ممکن است مشکل را تشدید کرده و مشکلات بیشتری را به وجود آورد.

 برای مشاوره ازدواج با ما تماس بگیرید

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

بیشتر بدانید:مشاوره پیش از ازدواج ، تشخیص مناسبترین زمان برای مشاوره ازدواج

5. چه چیزی باعث شد که به دنبال کمک حرفه ای باشید؟

از همسرتان بپرسید که چرا به دنبال مشاوره است و انتظار دارد مشکلات چگونه حل یا مدیریت شود. اگر هر دوی شما به این دلیل که هنوز می خواهید با یکدیگر باشید و ازدواج خود را نجات دهید به دنبال مشاوره هستید، در مسیر درستی قرار دارید.

6. چیزهایی که در مورد «من» دوست داری چیست؟

جلسات مشاوره ازدواج نباید فقط حول محور موارد منفی باشد. به همسرتان بگویید چرا عاشق او شدید و ویژگی های مثبت او را برجسته کنید. همچنین از همسرتان بپرسید که چه چیزی را در مورد شما دوست دارد. این مساله اعتماد به نفس شما را افزایش می دهد و احساستان را به جلسات بهتر می کند.

7. چه چیزهایی در مورد «من» قابل تحمل نیست؟

پرسیدن این سوال می تواند به درک بهتر از یکدیگر کمک کند. اگر آماده هستید که رفتارهایی را که از نظر همسرتان قابل تحمل نیست تغییر دهید و راه هایی برای جبران آنها بیابید و شریک زندگی تان نیز متقابلاً همین کار را انجام دهد، با اتفاق مثبتی روبه رو می شوید. به هر حال، هر رابطه ای مستلزم مقدار مشخصی از تعامل متقابل است.

8. آیا مشکلاتی در گذشته ، حل نشده باقی مانده اند؟

آیا تعارضی در گذشته حل نشده باقی مانده که باعث شده احساس خوشایندی به یکدیگر نداشته باشید؟ مسائل وتضادها ی گذشته را شناسایی و حل کنید زیرا در بحث های آینده شما همیشه حضورخواهند داشت و هربار عمیق تر خواهند شد. بدون اینکه قضاوت کنید با یکدیگر صحبت کنید و به یکدیگر یادآوری کنید که فقط در صورتی می‌توانید به یک رابطه سالم ادامه دهید که کینه‌ای از یکدیگر نداشته باشید.

9. آیا نیازهای جسمانی شما را برآورده می کنم؟

ببینید آیا تفاوتی در میل جنسی بین شما دو نفر وجود دارد یا خیر. فقدان صمیمیت جنسی می تواند یکی از مشکلات اصلی در رابطه شما باشد. از شریک زندگی خود بپرسید که آیا از نظر جنسی راضی است یا خیر. صمیمیت شامل بوسیدن مکرر، گرفتن دست، در آغوش گرفتن، نوازش و غیره است و فقط رابطه جنسی نیست.

10. آیا به من اعتماد دارید؟

اعتماد سنگ بنای هر رابطه ای است. از همسرتان بپرسید که آیا در کنار شما احساس امنیت می کند، به شما اعتماد می کند و آزادانه با شما ارتباط برقرار می کند یا خیر. از خود بپرسید که آیا شما هم همین احساس را دارید؟ اگر پاسخ منفی است، با کمک مشاور اختلافات خود را حل کنید.

11. برای اینکه اعتماد شما را دوباره به دست بیاورم چه باید بکنم؟

اگر به هر دلیلی اعتماد همسرتان را از دست داده آید ، از همسرتان بپرسید که چه کارهای خاصی می توانید انجام دهید تا اعتماد او را دوباره به دست آورید و روی آن کار کنید. اشتباه خود را بپذیرید و از او بخواهید شما را ببخشد و مهمتر از همه یاد بگیرید که خودتان نیز خود را ببخشید. همچنین مطمئن شوید که برای بازسازی احساسات خود به یکدیگر زمان می دهید.

 برای مشاوره ازدواج با ما تماس بگیرید

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

12. آیا به اندازه کافی ارتباط برقرار می کنیم؟

از همسرتان بپرسید که آیا می تواند صادقانه و آشکار با شما ارتباط برقرار کند یا خیر. آیا می توانید در مورد نیازها، خواسته ها و انتظارات خود به یکدیگر بگویید؟ آیا می توانید با آرامش در مورد مسائل خود بحث کنید؟ و آیا به حرف یکدیگر گوش می دهید؟ اگر نه، باید روی بهبود ارتباطات خود کار کنید.

13. آیا به شما استرس وارد می کنم؟

از شریک زندگی خود بپرسید که آیا برخی از عادات شما او را تحت فشار قرار می دهد و آیا مقابله با آن دشوار است یا خیر. علل زمینه ای که منجر به استرس آنها می شود را شناسایی کنید. سعی کنید آشکارا ارتباط برقرار کنید، از او بپرسید که برای کاهش استرسش چه کاری می توانید انجام دهید و به او بگویید چه چیزی شما را تحت فشار قرار می دهد.

14. آیا فکر می کنید بین ما صمیمیت وجود دارد؟

از او بپرسید که آیا می توانند از نظر عاطفی و فیزیکی با شما ارتباط برقرار کند و افکار و احساسات خود را بدون ممانعت با شما بیان کند. دریابید که چه کاری می توانید انجام دهید تا صمیمیت را که در مراحل اولیه رابطه خود به اشتراک گذاشته بودید، دوباره به دست آورید.

15. چه احساسی نسبت به من دارید؟

پرسیدن این سوال از شریک زندگی تان می تواند به شما کمک کند که بدانید آیا او از بودن با شما لذت می برد و در مورد شما هیجان زده است یا خیر. همچنین از او بپرسید که آیا فکر شما لبخندی بر لبانشان می آورد یا خیر. اگر پاسخ منفی است، ممکن است مجبور شوید چند سوال از خود بپرسید و راه هایی برای بازگرداندن جرقه ارتباط خود پیدا کنید.

16. آیا احساس می کنید که یکدیگر را دوست دارید؟

از شریک زندگی خود بپرسید که آیا او احساس می کند به او اهمیت می دهد و دوستش دارید و آیا شما به اندازه کافی برای رفع نیازهای او تلاش می کنید. همچنین، از او بپرسید چه انتظاری از شما دارد تا احساس کند بیشتر دوستش دارید. شما و همسرتان حتی می توانید لیستی از چیزهایی که به شما احساس خاص بودن می دهد تهیه کنید.

17. آیا این رابطه بر عزت نفس شما تأثیر می گذارد؟

از شریک زندگی خود بپرسید که آیا هر عمل شما بر ارزش و عزت نفس او چه در خانه و چه از نظر اجتماعی تأثیر می گذارد. از مشاور خود کمک بگیرید و ببینید که آیا می توانید به راه حل هایی برسید که به یکدیگر کمک کنید احساس شایستگی و دوست داشتنی بودن داشته باشید.

18. آیا ما حاضر به سازش هستیم؟

به ازدواج خود نگاه کنید و ببینید آیا مواقعی وجود داشته است که یکی از شما تمام فداکاری ها را برای خوشحال کردن دیگری انجام داده است. اگر بله، ممکن است مجبور شوید در مورد مرزهای خود بحث کنید و اهداف مشترک تعیین کنید. به عنوان یک زن و شوهر، باید حد وسطی را در مورد مسائل مختلف پیدا کنید تا ازدواج به نتیجه برسد.

بیشتر بدانید:آمادگی برای ازدواج با مشاوره و تست های تخصصی روانشناسی و شخصیت شناسی

19. آیا ما مانع رشد همدیگر شده ایم؟

آیا هنگام تصمیم گیری های مهم، علاقه یکدیگر را در نظر می گیرید؟ آیا به یکدیگر اجازه می دهید به دنبال سرگرمی ها و رویاهای خود باشد؟ آیا به یکدیگر فضا می دهید تا کارهایی را که دوست دارید انجام دهید؟ آیا مکمل یکدیگر هستید و به رشد یکدیگر کمک می کنید؟ اینها سوالاتی هستند که باید از یکدیگر بپرسید.

مشاوره ازدواج

 برای مشاوره ازدواج با ما تماس بگیرید

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

20. آیا مایل به تغییر هستید؟

اگر تمایلی به تغییر و بازسازی ارتباطتان برای زنده نگه داشتن آن نیستید، هیچ مقدار مشاوره به حفظ رابطه شما کمک نمی کند. از شریک زندگی خود بپرسید که در رابطه با ایجاد تعدیل و حل و فصل هر مشکلی که باعث تعارض در رابطه شما می شود، کجا ایستاده است.

21. برای بهتر شدن رابطه مان چه کنم؟

ازدواج یک خیابان دو طرفه است که در آن هر یک از طرفین باید برای زنده نگه داشتن جرقه ارتباط تلاش مداوم داشته باشند. پرسیدن این سوال از شریک زندگی نشان می دهد که شما آماده هستید تا برای نجات ازدواج خود قدم بردارید. همچنین نشان می دهد که شما تمام تقصیرها را به گردن شریک زندگی خود نمی اندازید.

22. آیا ازدواج ما همان چیزی است که تصور می کردی؟

از شریک زندگی خود بپرسید که آیا از روند ازدواج راضی است یا خیر. از او بپرسید که آیا شما به شادی او افزوده اید و او را به انسان بهتری تبدیل کرده اید؟ و بپرسید که آیا این رابطه همان چیزی است که او در ابتدا تصور می کرد. این سوالات به شما کمک می‌کند بفهمید که آیا ارزشی به زندگی شریک زندگی خود اضافه کرده آید یا خیر.

23. چه چیزی تو را واقعا خوشحال می کند؟

از شریک زندگی خود در مورد چیزهایی که او را واقعاً خوشحال می کند بپرسید. این سوال به شما کمک می کند تعریف شریکتان از شادی را بشناسید – می تواند رضایت، وفاداری، صمیمیت، خنده و غیره باشد. این سوال همچنین به شما اطلاع می دهد که آیا چیزهایی را که برای شریک زندگی تان مهم است نادیده گرفته اید.

24. آیا هنوز نسبت به من احساس داری؟

با اینکه این سوال بسیار نگران کننده به نظر می‌رسد ، پرسیدن این سوال از شریک زندگیتان می تواند به شما کمک کند که بدانید آیا این رابطه ارزش جنگیدن دارد یا خیر. پاسخ‌های صادقانه بخواهید و اگر هنوز نسبت به او احساسی دارید، به همسرتان بگویید. پاسخ‌های همسرتان می‌تواند به شما نشان دهد که آیا او آماده مبارزه با مشکلات هستند یا خیر.

25. رابطه ما را در 5 تا 10 سال آینده کجا می بینی؟

در مورد آینده خود بحث کنید. از همسرتان بپرسید که آینده مشترک شما را چگونه می بینند. اگر احساس می‌کنید در برنامه‌های همسرتان نقش پر رنگی دارید ، نشان‌دهنده این است که او هنوز نسبت به شما احساسات عمیقی دارد. بحث در مورد آینده تان می تواند به هر دوی شما کمک کند تا اهدافی را تعیین کنید و برای دستیابی به آنها تلاش کنید.

بسیاری از زوج ها قبل از مشاوره ازدواج و شروع درمان، سال‌ها با هم مبارزه می‌کنند، اما بهتر است در این فرآیند زودتر مشاوره ازدواج را امتحان کنید. هرچه رفتار ناسالم و احساسات آزاردهنده بیشتر ادامه داشته باشد ، ایجاد تغییر دشوارتر می شود.

🔸چه موانعی بر سر راه کمک گرفتن از یک مشاور ازدواج وجود دارد؟

در بسیاری از روابط زناشویی زمانی که ارتباط به چالش جدی برخورد می کنند ، تنها یک نفر از زوجین خواهان در بافت کنم تخصصی از یک مشاور ازدواج است .به همین دلیل او فکر می کنید که اگر بخواهد به تنهایی به مشاور ازدواج مراجعه کند و همسرش در این مسیر همکاری نکند، به نتیجه نخواهد رسید. در اینجا می توانم این امیدواری را به شما بدهم که حتی اگر تنها یک طرف رابطه مشتاق ایجاد تغییر باشد نیز می توان تغییرات مثبت بسیاری ایجاد کرد . اگر چه اگر هردو همکاری کنند به مراتب بهتر است .

مشاوره ازدواج

 برای مشاوره ازدواج با ما تماس بگیرید

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

در اینجا به 9 دلیل متداول که زوج ها به خاطر آنها به مشاور ازدواج مراجعه می کنند اشاره می کنیم :

9 دلیل اصلی برای مشاوره ازدواج:

1. سرد شدن رابطه

پس از گذشت چند سال‌ از ازدواج، برخی از زوج‌ها دیگر با یکدیگر ارتباط برقرار نمی‌کنند و صرفاً به عنوان هم خانه در کنار هم زندگی می‌کنند.
طبق تحقیقات ،احتمال وقوع طلاق در دوره های مختلف به اوج خود می رسد. موج اول در حدود هفت سال پس از ازدواج است و اوج موج دوم 21 سال پس از ازدواج است. این آمار در مورد زوج های صدق می کند که به جای مبارزه برای حل مسائل و چالشها و مراقبت از رابطه شأن ،از پرداختن به مشکلات و حل آنها اجتناب می کنند. آنها اجازه می دهند مشکلات آنقدر رشد کنند و لاینحل شوند که در نهایت راهی جز جدایی برایشان باقی نماند .

از زوج‌های بسیاری شنیده‌ام که می‌گویند: «ما با هم یک خانواده را اداره می‌کنیم، اما هیچ ارتباط یا صمیمیتی بین ما وجود ندارد. ما آنقدر سرمان شلوغ است که برای همدیگر وقت نداریم» این‌ فاصله‌می‌تواند برای مدت طولانی ادامه داشته باشد، زیرا زندگی آنها با چیزهای زیادی مثل مسائل مالی و رسیدگی به فرزندان پر شده است . اما بعد از سالها آنها بازنشسته می‌شوند یا به آشیانه‌های خالی تبدیل می‌شوند و به یکدیگر نگاه می‌کنند و می گویند: «ما الان به عنوان یک زوج کی هستیم؟»

زوج ها اغلب فراموش می کنند که در وهله اول چه چیزی آنها را کنار هم قرار داده است، چرا آنها عاشق شده اند. «اگر برای مدت طولانی با کسی بوده‌اید، روایت زندگی، خاطرات و تاریخی ساخته‌اید که نمی‌توانید با شخص دیگری آن را جبران کنید. زوج درمانی می تواند به احیای آن کمک کند.»

بیشتر بدانید:مشاوره پیش از ازدواج ، تشخیص مناسبترین زمان برای مشاوره ازدواج

2. چالش بر سر مسائل مالی

پول همیشه یک موضوع بحث برانگیز برای زوج‌ها بوده است، اما به نگرانی‌های دیگری که در طول رابطه با آنها روبه‌رو می‌شوید دقت کنید – مشکلات سلامتی ‌مثل بیماری های پیش بینی نشده، قدرت کسب درآمد کمتر، هزینه های اضافی فرزندان که ازدواج کرده اند و انتظار حمایت دارند و مشکلات اقتصادی سطح جامعه می توانند اهرم فشار بر روی رابطه زناشویی باشند. تحقیقات نشان می دهد که 36 درصد از افراد متاهل 55 تا 64 ساله گفتند که مسائل مالی باعث مشاجره با همسران می شود.

درگیری‌ها ممکن است ناشی از شیوه‌های متفاوت هزینه کرد یا اختلاف نظر در مورد نحوه پس‌انداز و خرج کردن باشد. ممکن است استرس ، در مورد نداشتن پول کافی یا نابرابری در نحوه مدیریت مالی باشد. پول می‌تواند احساسات قوی خشم، اضطراب و حسادت را برانگیزد. آنقدر ارزش تداعی بالایی با قدرت دارد که اگر شریکی درآمد کمتری دارد ، می تواند عدم تعادل در رابطه ایجاد کند.
درمان به افراد کمک می‌کند تا رابطه‌شان با پول و نحوه شکل‌دهی افکارشان را درباره خودشان و دیگران درک کنند. اغلب، نحوه نگاه و مدیریت ما به امور مالی با تجربیات گذشته مرتبط است. ما از مراجعان می‌خواهیم که یک شجره نامه ترسیم کنند و در مورد نحوه رسیدگی به مسائل مالی در خانواده هر یک از شریک‌ها صحبت کنند – والدین آنها چگونه پول پس‌انداز کرده، خرج کرده‌اند و درباره آن بحث کرده‌اند. این تمرین به آنها کمک می کند تا از رفتارهای خرج کردن خود آگاه تر شوند و “همدلی مالی بیشتری برای یکدیگر ایجاد کنند.”

 برای مشاوره ازدواج با ما تماس بگیرید

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

3. خیانت

یکی از رایج ترین دلایل مراجعه به زوج درمانی: تلاش برای ترمیم نقض اعتماد بین زوجین ،یا همان خیانت است. در این جا لازم می دانم که این واژه را توضیح بدهم. خیانت تنها به معنای خیانت فیزیکی نیست. پنهان کردن احساسات خوشایند نسبت به زنی غیر از همسر و پنهان کاری عاطفی ، خیانت عاطفی محسوب می شود .در بسیاری از موارد ما بدون اینکه بخواهیم درگیر یک رابطه عاطفی و در نهایت وابستگی و خیانت می شویم. فرض کنید شما به طور اتفاقی همکلاسی دوران دانشگاه خود را می بینید و با او شروع به صحبت و یاد آوری خاطرات می کنید.پس از مدتی این ارتباط نزدیک و نزدیک تر می شود و ناگهان شما می بینید که در میانه یک وابستگی عاطفی قرار گرفته اید.
خیانت برای افراد مختلف معنای زیادی دارد. آنچه مهم است این است که زوجین تعریف مشترک و توافق شده ای از وفاداری را در رابطه خود ایجاد کنند.

اگردر هنگام خواندن این مقاله برای یک رابطه خارج از چهار چوب وسوسه شده آید ، بهتر است به جای اینکه بعداً با پیامدهای آن روبه‌رو شوید، همین حالا مشاوره را امتحان کنید. حتی اگر یکی از زوجین در گذشته دچار خطا شده است ،قطعاً راهی برای بازگشت وجود دارد.

4. تفاوت اعتقادی جدی

داشتن اعتقادات مخالف در حد متعادل ، معمولا مشکلات جدی ایجاد نمی کند . اما زمانی که شما و همسرتان در دو طرف طیف اعتقادی قرار دارید، می تواند منجر به نبردهای بسیار جنجالی شود و این تفاوت فاحش پس از مدتی به عملکرد و نحوه ارتباط زوج صدمه وارد می کند و آنها را از پرداختن به مسائل زندگی باز می دارد .
زوج‌درمانی می‌تواند به شما بیاموزد که در مورد مسائل صحبت کنید – بدون اینکه وارد کشمکش و دعوا شوید- با “مکالمه‌ای متفاوت از مکالمه‌ای که شما و همسرتان در خانه دارید”. . “این به شما کمک می کند که یکدیگر را بشنوید، بنابراین امیدواریم که شما فقط همان فیلمنامه قدیمی را دنبال نکنید.”

یکی از تکنیک های پیشنهادی ، گوش دادن فعال است. نحوه کار: یک گوینده و یک شنونده وجود دارد. یک تایمر تنظیم شده است – مثلاً برای دو دقیقه – و گوینده در مورد اعتقادات و احساسات خود صحبت می کند. شریک زندگی باید با توجه گوش دهد و آنچه را که می شنود بدون قضاوت تکرار کند. سپس این دو نقش را تغییر می دهند. احساس قدرتمندی در شنیدن وجود دارد. “شما متفاوت گوش می دهید و شریک زندگی شما می تواند این صراحت را احساس کند.”
نکته مهم: تلاش برای یافتن زمینه مشترک. در حالی که ممکن است شما و شریک زندگی‌تان اعتقادات متفاوتی داشته باشید، احتمالاً اهداف و ارزش‌هایی وجود دارد که در آنها مشترک هستید. گاهی اوقات، وقتی زوج‌ها برای درمان مراجعه می‌کنند، اصرار می‌کنند که ما هیچ نقطه مشترکی نداریم. زوج درمانگر به لایه‌ های زیرین ارتباط آنها نفوذ می کند تا زمانی که هر دوی آنها وجه اشتراک را پیدا کنند.

5. مشاجرات ناتمام و آزاردهنده زیاد

همه ما راه های مختلفی برای مدیریت تعارض داریم. برخی از ما با استفاده از تعارضات و رویارویی با مشکلات پیشرفت می کنیم. اما بعضی ها در مقابل تعارضات و مشکلات منفعل و تهاجمی رفتار می کنند. مشاجرات اساسی می تواند احساسات را جریحه دار کند، اما مشاجره های مکرر می تواند به همان اندازه مخرب باشد. گاهی زوج ها وارد یک حلقه تکراری می شوند و یک بحث یکسان را بارها و بارها انجام می دهند.
بحث به خودی خود چیز بدی نیست. این شیوه برخورد مردم با تعارض است که می‌تواند آن را ناسالم کند. به عبارت دیگر: لزوماً این نیست که شما چه می گویید، بلکه نحوه بیان آن مهم است. مثل انتقاد یا شکایت، ضرب و شتم یا کلمات ناخوشایند، یا توهین کلامی وفریاد زدن باشد.

زوج درمانی به شما می آموزد که چگونه اختلافات را به روشی سالم ، معقول و محترمانه مدیریت کنید . نحوه شروع گفتگو بسیار مهم است. بنابراین به جای پرتاب کلمات تحریک آمیز مانند “چرا این کار را کردی؟” لحن تشویق‌کننده‌تری را امتحان کنید، مانند «به من کمک کن تا بفهمم چرا چنین احساسی داری». ضمایر را عوض کنید، «تو» را به «من» تبدیل کنید.مانند («تو» همیشه این کار را انجام می‌دهی)، که طرف مقابل را در حالت تدافعی قرار می‌دهد، به جای آن از ضمیر اول شخص استفاده کنید. (احساس می‌کنم حرف‌های« من »را نمی‌شنوی).

ازاستفاده از کلمات «همیشه» و «هرگز» دوری کنید و گذشته را بیرون نکشید. “رویدادهای اخیر چیزی است که شما می خواهید درباره آن صحبت کنید.”

6. سبک های فرزندپروری متفاوت

فقط به این دلیل که شما و شریک زندگیتان در عشق خود به فرزندانتان متحد هستید، لزوماً به این معنا نیست که در مورد فرزندپروری هر دو همسو هستید. برای مثال، شریک زندگی شما ممکن است وقتی صحبت از یک پسر یا دختر 20 ساله در خانه می‌شود یا درخواست کمک مالی می‌کند، راحت‌تر باشد، در حالی که ممکن است شما این مسأله را حمایت ناسالم بدانید . مسلما هر دوی شما بهترین نیت‌ها را برای فرزندتان دارید، اگرچه این اهداف ممکن است برای هر یک از شما متفاوت باشد. ممکن است هرگز با آنچه در نهایت اتفاق می‌افتد موافق نباشید، اما باید راهی پیدا کنید تا با تصمیمی که برای هر دو طرف قابل اجرا باشد کنار بیایید.

زوج‌درمانی به هر یک از زوجین کمک می کند سهم شخصی خود در مشکل را ببینند. در مورد فرزندپروری، اغلب اوقات یک الگوی قدیمی وجود دارد که بر تصمیم‌گیری افراد تأثیر می‌گذارد. به عنوان مثال، یکی از شریک‌های زندگی ممکن است بگوید، “این روشی است که مم با آن بزرگ شده ام .” صحبت در مورد نحوه برخورد با مسائل در خانواده شریک زندگی‌تان و خانواده‌تان به شما کمک می‌کند تا بینش‌هایی را نسبت به ارزش‌های هر دو طرف به دست آورید. بنابراین شما دو نفر می‌توانید برای ایجاد یک الگوی جدید به طور سازنده همکاری کنید.
همچنین مهم است که به احساسات خود نگاهی دقیق بیندازید. تصمیمات والدین ممکن است ناشی از احساس گناه عمیق باشد، به ویژه برای والدینی که تمایلی به وضع قانون ندارند. شاید احساس می کنید زمانی که فرزندتان در حال بزرگ شدن بود زمان کافی را برای او صرف نکردید، یا در حال جبران بیش از حد کارهایی هستید که احساس می کنید شریک زندگی تان انجام نداده است. درمان به ما امکان می‌دهد دیدمان را گسترش دهیم و به زمینه بزرگ‌تر نگاه کنیم.

7. شما در حال عبور از یک انتقال بزرگ هستید

حتی اگر شما و شریک زندگی‌تان به خوبی با هم کنار بیایید، یک تغییر بزرگ می‌تواند پویایی رابطه شما را متزلزل کندو سبک های مختلف مقابله ای باعث ایجاد اصطکاک می شود.

موضوع چالش برانگیز می تواند یک بیماری، بازنشستگی یا ازدواج آخرین فرزند شما باشد. در گذشته، فرزندان شما زمان و انرژی زیادی از شما می گرفتند . بعد آنها می‌روند و اگر ازدواجتان را در همان سطح حفظ نکرده‌اید، ممکن است به شریک زندگی‌تان نگاه کنید و فکر کنید، نمی‌دانم این شخص کیست! حتی مطمئن نیستم چه احساسی در مورد او دارم .
مراقبت از یکی از والدین بیمار، که می‌تواند بخش بزرگی از وقت و توجه شما را به خود اختصاص دهد، مجموعه‌ای از چالش‌ها را به همراه دارد. اگر همسرتان استرس را درک نمی کند یا حمایت نمی کند، می تواند باعث ایجاد احساس ناامیدی و رنجش شود. زوج‌درمانی می‌تواند به شما کمک کند تا با بازگرداندن ارتباطی که شما و همسرتان زمانی به اشتراک گذاشته‌اید، با شرایط عادی جدید کنار بیایید

8. کمرنگ شدن زندگی عاشقانه

بسیاری از زوجین که با عشق ازدواج کرده اند این تصور را دارند که این عشق زندگی آنها را تا سالهای طولانی بیمه می کند. به همین جهت با گذشت زمان و چالش های زندگی فراموش می کنند که عشق ، احساس شکننده ای ست که نیاز به مراقبت دارد. بعد از چند سال وقتی به شریک زندگی خود نگاه می کنند احساس می‌کنند از آنهمه شعف و علاقه چیزی در آنها باقی نمانده است و این موضوع شدیداً آنها را دلسرد می کند.
زوج های که رابطه جنسی عمیق را بخش مهمی از عشق می دانند پس از گذشت سالها و کم شدن توان جنسی ، دچار احساس شکست در رابطه می شوند .در حالی که صمیمیت های کوچک مثل نوازش های گاه به گاه ، گوش دادن به داستان های شریک زندگی خود و مهربانی های کوچک می تواند به همان اندازه برای کمک به شما و شریک زندگی تان برای احساس ارتباط مهم باشد. تا زمانی که هر دوی شما از هر شرایطی که هستید راضی هستید، واقعاً مشکلی وجود ندارد. مشاوره زوجین زمانی مفید است که یکی یا هر دوی شما از سطح صمیمیت خود راضی نباشید.
یک درمانگر خوب می‌تواند به هدایت مکالمه کمک کند و باید بداند چگونه می‌تواند باعث شود که هر دوی شما در بحث درباره موضوعات صمیمی احساس راحتی بیشتری داشته باشید.

9. می خواهید از طلاق اجتناب کنید یا طلاق دوستانه داشته باشید

معمولاً، اگر یک زوج متاهل برای درمان مراجعه کنند، به طلاق فکر کرده‌اند، اما می‌خواهند ببینند که آیا ازدواج قابل نجات است یا خیر.

گاهی اوقات زوج ها برنامه های متفاوتی دارند. یکی می خواهد از هم جدا شود یا طلاق بگیرد و دیگری می خواهد رابطه را نجات دهد. در مواردی مانند این، «مشاوره تشخیص» می‌تواند به همسران کمک کند تا تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند طلاق بگیرند یا اگر می‌خواهند با هم بمانند چه چیزی باید تغییر کند.

اگر آشکار شود که این ازدواجی نیست که می تواند کارساز باشد، درمان می تواند راهی برای ایجاد شکاف کمتر سمی باشد. اگر زوجین بتوانند «چگونه به اینجا رسیدیم؟» را پردازش کنند و از سرزنش یکدیگر بگذرند، می‌توانند به روش بالغانه تری ادامه دهند که آسیب کمتری به همه افراد درگیر وارد کند.

مشاوره ازدواج: ازدواج کردن در نوع خود استرس زا هستند. اما ممکن است بگویید که آنها بخش آسان را نشان می دهند. این حفظ یک ازدواج است که می تواند دشوار باشد. بزرگ کردن بچه ها، مشکلات مالی، ساعت های طولانی کار کردن، مواجهه با مشکلات شخصی که به سادگی می تواند بر هر رابطه ای زندگی مشترک تأثیر بگذارد.

جای تعجب نیست که بیش از 40 درصد ازدواج ها به طلاق ختم می شود. در حالی که درست است که بسیاری از ازدواج‌ها قرار نبوده باشند – برای مثال برخی از زوج‌ها از هم جدا می‌شوند یا متوجه می‌شوند که ناسازگار هستند – بسیاری از ازدواج‌ها به این دلیل پایان می‌یابد که زوج‌ها ابزاری برای مدیریت مشکلات خود ندارند.

مشاوره ازدواج

 برای مشاوره ازدواج با ما تماس بگیرید

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

مشاوره ازدواج چیست؟

مشاوره ازدواج یا زوج درمانی، مشاوره ای است که به طور خاص بر روابط ازدواج و متمرکز است. مشاوران ازدواج – معمولاً درمانگران ازدواج و خانواده دارای مجوز (LMFT) – به طور خاص برای کمک به زوج ها در تشخیص مشکلات خود و کار بر روی راه حل ها آموزش دیده اند. مشاوره ازدواج مکانی امن برای زوج‌ها است که می‌توانند مسائل را به هم بزنند – تا درباره آنچه واقعاً در ذهنشان است صحبت کنند.

بیشتر بدانید:مشاوره پیش از ازدواج ، تشخیص مناسبترین زمان برای مشاوره ازدواج، آمادگی برای ازدواج با مشاوره و تست های تخصصی روانشناسی و شخصیت شناسی

هر آنچه باید در مورد مشاوره ازدواج بدانید

عاشق شدن و ازدواج هر دو اتفاقاتی هستند که در نوع خود استرس زا هستند.  اما ممکن است شما هم با ما هم نظر باشید که آنها  در مقایسه با اتفاقات بعد از آن بخش آسان داستان ما هستند .  این حفظ یک ازدواج است که می تواند دشوار باشد.  بزرگ کردن فرزندان، مبارزه با مسائل مالی، ساعات طولانی کار، مواجهه با مشکلات شخصی و یاد گرفتن نحوه گذر از فراز و نشیب زندگی مشترک می تواند بر هر رابطه ای تأثیر بگذارد.

 جای تعجب نیست که بیش از 40 درصد ازدواج ها به طلاق ختم می شود.  در حالی که همه ما می دانیم که بسیاری از ازدواج‌ها در ابتدای شروع خود  قراربوده تا ابد ادامه پیدا کنند و حتی کوچکترین احتمالی برای جدایی در آنها نبوده است . بسیاری از ازدواج‌ها به این دلیل پایان می‌یابد که زوج‌ها ابزاری برای مدیریت مشکلات خود ندارند.

🔸مشاوره ازدواج چیست؟

 مشاوره ازدواج یا زوج درمانی، نوعی مشاوره است که به طور خاص بر ازدواج و روابط متمرکز است.  مشاوران ازدواج  معمولاً درمانگران ازدواج و خانواده ای هستند که دارای مجوزند و به طور خاص برای کمک به زوج ها در تشخیص مشکلات آنها و کار بر روی راه حل ها آموزش دیده اند.  مشاوره ازدواج مکانی امن برای زوج‌ها است که می‌توانند مسائل را به هم بزنند  تا درباره آنچه واقعاً در ذهنشان است صحبت کنند.

 هنگام حل مشکلات ازدواج، ارتباط کلیدی است و مشاوره ازدواج یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود مهارت‌های ارتباطی، رسیدن به درک متقابل و چگونگی پیشروی به‌عنوان یک زوج  یا در صورت نیاز، پایان دادن دوستانه به ازدواج است.

🔸چه کسانی باید به دنبال مشاوره ازدواج باشند؟

 اغلب افراد در مورد مشاوره ازدواج دارای منع ذهنی هستند .  بسیاری از مردم فکر می کنند که فقط زوج هایی که در شرف طلاق یا جدایی هستند به دنبال مشاوره ازدواج هستند.  اما حقیقت این است که همه ازدواج ها مشکلات خود را دارند.  اکثر زوج ها می توانند در یک زمان یا در زمان های مجزا  از مشاوره ازدواج بهره مند شوند.

 اگرچه به این نوع مشاوره “مشاوره ازدواج” می گویند، دقت کنید که شما برای گرفتن مشاوره ازدواج ، نیازی به اینکه حتما ازدواج کرده باشید ندارید.  هر زوجی بدون در نظر گرفتن وضعیت رابطه خود می توانند به دنبال مشاوره باشند.  مشاوره ازدواج برای زوج‌های درشرف ازدواج، زوج‌های ازدواج کرده، زوج‌هایی از همه نژادها و زوج‌هایی که روابط سنتی کمتری دارند (از راه دور، ازدواج آزاد، متاهل، اما زندگی مشترک ندارند) است.  اگر  به تازگی ازدواج  کرده اید و یا  40 سال است که با همسرتان زندگی می کنید ، می توانید به مشاورزدواج مراجعه کنید.  حتی بسیاری از زوج ها قبل از ازدواج به دنبال مشاوره ازدواج هستند.

جهت مشاوره روانشناسی در کلیه زمینه ها کافیست با ما تماس حاصل فرمایید.

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

در دریافت مشاوره ازدواج هیچ محدودیتی در مورد نوع احساسات، مشکلات،تعارضات و حتی دریافت مشورت برای ارتقا رفتار وجود ندارد.  هر مشکلی که فکر می کنید به تنهایی نمی توانید آن را حل کنید – یا می توانید از یک دیدگاه آموزش دیده، عینی و بی طرفانه بهره مند شوید – می تواند دلیل شما برای ارتباط با یک مشاور ازدواج باشد.

 با این حال، برخی مسائل خاص وجود دارد که معمولاً زوج‌ها را وادار می‌کند تا به دنبال مشاوره باشند، از جمله:

🔹زوج‌هایی که احساس می‌کنند بارها و بارها با هم دعوا می‌کنند و به سختی می‌توانند با یکدیگر کنار بیایند  یا راه‌حلی برای مشکلاتشان  پیدا کنند.

 🔹زوج هایی که در مورد انتخاب ها ، فرزندپروری، مسائل مالی یا شیوه زندگی اختلاف نظر دارند.

🔹 زوج‌هایی که احساس می‌کنند مسئولیت‌های خانه نابرابر است و نمی‌توانند نحوه برقراری ارتباط مؤثر در این مورد یا راه‌حل‌هایی را بیابند.

🔹 زوج هایی که احساس می کنند شیمی جنسی یا عاشقانه خود را از دست داده اند.

🔹 زوج هایی که احساس می کنند ازدواجشان با خلبان خودکار است.

🔹 زوج‌هایی که احساس می‌کنند شنیده نمی‌شوند یا احساس می‌کنند شریک زندگی‌شان از نظر عاطفی در دسترس نیست.

🔹 زوج هایی که اخیراً یک تراژدی یا از دست دادن را تجربه کرده اند و در پردازش آن با هم مشکل دارند.

🔹 زوج هایی که با سوء مصرف مواد، خیانت یا مسائل مربوط به سلامت روان سروکار دارند.

🔸آیا مشاوران ازدواج طلاق را توصیه می کنند؟

 مشاوران ازدواج معمولاً طلاق را توصیه نمی کنند.  آنها نظرات شخصی خود را برای خود نگه می دارند.  مشاوران ازدواج معمولاً معتقدند که فقط شرکای درگیر می توانند از نظر اخلاقی چنین تصمیمی بگیرند.  در یک رابطه خشونت‌آمیز، اگرچه اکثر درمانگران هنوز طلاق را توصیه نمی‌کنند، اما مطمئناً به قربانی کمک می‌کنند تا خودش را جدا کند و کمک پیدا کند.

🔸 در مشاوره ازدواج چه اتفاقی می افتد؟

 اکثر مشاوران ازدواج هر دو طرف را تشویق می کنند که در جلسات مشاوره حضور داشته باشند.  این مؤثرترین راه برای کارکرد مشاوره ازدواج است، زیرا مشاور می‌خواهد نحوه برقراری ارتباط شما را ببیند و هر دو ابزار را برای بهبود ارتباطات به شما ارائه دهد.  با این حال، اگر شریک زندگی شما تمایلی به آمدن ندارد، یا به دلایلی قادر به آمدن نیست، می توانید به تنهایی در مشاوره ازدواج شرکت کنید.  هنوز هم می تواند مزایایی برای شما داشته باشد: می توانید در مورد خودتان و احساسی که در مورد رابطه خود دارید نکاتی را یاد بگیرید.

مانند اکثر جلسات درمانی، مشاوره ازدواج همیشه از نظر احساسی راحت نیست.  مشاوره ازدواج مکانی امن برای شماست تا برخی از احساساتی را که همیشه آشکار نیستند و برای شما و شریک زندگیتان دشوار است به اشتراک بگذارید را در آنجا مطرح کنید.  معمولاً مشاوره ازدواج شامل احساسات شدید،  گریه ، خشم ، بحث و جدل وصدای بلند شده است.  این مسئله بسیار معمول است  و مشکلی ایجاد نمی کند.

 درمانگر شما می‌خواهد فضایی ایجاد کند که هم شما و هم شریک زندگی‌تان در آن احساساتتان تائید شود، جایی که شما می‌توانید احساسات خود را آزاد کنید، اما همچنین می‌توانید با دستورالعمل‌هایی برای نحوه کار بر روی ارتباطات خود و نکاتی برای حل مشکلات ،در حال حرکت در مسیر ارتقا خود و ارتباطتان باشید.

 اکثر مشاوره های ازدواج کوتاه مدت هستند، زیرا زوج ها معمولاً با مشکل خاصی که به دنبال حل آن هستند وارد می شوند.  مشاوره ازدواج نیز بسیار کاربردی است.  حتی ممکن است جلسه را با «تکالیف» یا تاکتیک‌های خاص ترک کنید تا دفعه بعد که مشکلتان پیش آمد بتوانید از  روش هایی که در مراجعات قبلی آموخته اید برای حل مشکلاتتان استفاده کنید.

🔸نحوه شروع مشاوره ازدواج

 در بیشتر موارد، شما و شریک زندگیتان هر دو باید مایل به شروع مشاوره ازدواج باشید تا مؤثر واقع شود.  اگر به نظر می رسد که شریک شما تمایلی ندارد، بسیاری از مشاوران ازدواج موافقت می کنند که ابتدا هر یک از طرفین را جداگانه ببینند.  به این ترتیب، هر فرد احساس می کند که می تواند بدون انتقاد از طرف خود،  داستان خود را بیان کند.  همچنین ممکن است بتوانید با گفتن اینکه فقط یک جلسه را بدون تعهد برای جلسات بیشتر با هم امتحان می کنید، شریک زندگی خود را به رفتن ترغیب کنید.

🔸چگونه همسرم را متقاعد کنم که به مشاورازدواج مراجعه کند؟

 پیشنهاد مشاوره ازدواج به همسرتان می تواند ترسناک باشد، به خصوص زمانی که نمی دانید آنها چگونه واکنش نشان خواهند داد.  مهمترین چیز این است که با توضیح واضح انگیزه های خود با شریک زندگی خود صادق باشید و ارتباط برقرار کنید.  او را سرزنش نکنید، بلکه بیان کنید که او را دوست دارید و فقط می خواهید روی تقویت رابطه کار کنید.  بسیاری از مردم فکر می کنند که شما فقط برای نجات دادن یک ازدواج رو به نابودی  به مشاور ازدواج مراجعه می کنید، اما می توانید توضیح دهید که مشاوره ازدواج می تواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه نیز مورد استفاده قرار گیرد.  مشاوره ازدواج ابزارهای ارزشمندی را برای کمک به حفظ ازدواج شما در طولانی مدت ارائه می دهد.

🔸مشاوره ازدواج به چه روش های انجام می شود؟

🔹مشاوره فردی روشی است که در آن هرکدام از زوجین به تنهایی به مشاور ازدواج مراجعه می کنند و در مورد مشکلاتی که در ازدواج گرفتار آن هستند صحبت می کنند. و در صورت صلاحدید مشاور به درمان فردی خود ادامه می دهند.

🔹 مشاوره زوج: در این روش زن و شوهر هردو در اتاق درمان حاضر می شوند و مشاور به عنوان شخص سوم متخصص و قابل اعتماد طرح مشکلات آنها را می شنود و راهکار مناسب را ارائه می دهد.

🔹شرکت در کارگاه های مهارت افزایی: زوجین می توانند برای توانمندی خود در مهارت های ارتباطی در جلسات یا کارگاه های مربوط به آن شرکت کرده و دانش و توانایی خود را ارتقا دهند.

برای شما مهم است که در هر شکلی از مشاوره ازدواج که به دنبالش هستید،  مطمئن شوید که مشاور ازدواج فردی معتمد ، مثبت‌اندیش، روشن‌فکرو راه‌حل‌گرا ست و با هر دوی شما با دلسوزی رفتار می‌کند.  تا زمانی که مشاور ازدواجی را پیدا کنید که انتظارات شما را برآورده کند و با او ارتباط خوبی برقرار کنید ممکن است لازم باشد چند مشاور ازدواج را امتحان کنید . اگر اولین کسی که برای مشاوره ازدواج به او مراجعه کردید برایتان راضی کننده نبود ، دلسرد نشوید و به تلاش خود ادامه دهید.

جهت مشاوره روانشناسی در کلیه زمینه ها کافیست با ما تماس حاصل فرمایید.

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

🔸آیا مشاوره ازدواج موثر است؟

 آمارهای مربوط به مشاوره ازدواج امیدوارکننده است.  طبق تحقیقات انجمن ازدواج و خانواده ، 98 درصد از زوج‌هایی که مشاوره ازدواج را امتحان می‌کنند، گزارش می‌دهند که درمانگران آنها یا «عالی» یا «خوب» هستند.  از زوج هایی که مشاوره ازدواج را امتحان می کنند، 90٪ احساس می کنند که سلامت عاطفی آنها بهبود می یابد و دو سوم از آنها بهبود در سلامت جسمی خود را گزارش می دهند.

 شاید مهم ترین آمار از همه اینها باشد: تا سه چهارم زوج ها بعد از مشاوره ازدواج شاهد بهبود در روابط خود هستند.

 ازدواج نیز مانند هر ارتباط دیگری نیازمند مراقبت و نگهداری است.  برای بسیاری از زوج‌ها، مشاوره ازدواج تنها چیزی است که به آنها کمک می‌کند تا مشکلات خود را پشت سر بگذارند و به عنوان یک زوج دوام بیاورند.  مشاوره ازدواج ممکن است همیشه آسان نباشد، به خصوص در ابتدا، اما ازدواج شما ارزش این  کار را دارد.

🔸چه زمانی باید به مشاوره ازدواج مراجعه کرد؟

 بسیاری از مردم بر این باورند که تنها زوج‌هایی که در شرف طلاق یا جدایی هستند به دنبال مشاوره ازدواج هستند.  اما در واقعیت، همه ازدواج‌ها می‌توانند از مشاوره بهره ببرند.  داشتن یک رابطه موفق سخت است و نیاز به نگهداری منظم دارد.  گاهی اوقات داشتن یک شخص بی طرف متخصص به طرز باورنکردنی سودمند است.  برخلاف تصور رایج، برای مشاوره ازدواج نیازی به ازدواج ندارید.  هر زوجی، صرف نظر از وضعیت روابط خود، می توانند در مشاوره شرکت کنند.  هیچ محدودیتی در مورد اینکه چرا ممکن است مشاوره ازدواج را امتحان کنید وجود ندارد.  هر مسئله ای که احساس می کنید شما و همسرتان نمی توانید آن را حل کنید – یا می توان با یک دیدگاه آموزش دیده، عینی و بی طرفانه به آن کمک کرد – می ،توانید از چند جلسه مشاوره ازدواج بهره مند شوید.

🔸مشاوره ازدواج شامل چه مواردی است؟

 مشاوره ازدواج مکانی امن برای شما و شریک زندگی‌تان است که می‌توانید مشکلاتتان را حل کنید و احساساتی را که ممکن است قبلاً با آنها ارتباط برقرار نکرده‌اید به اشتراک بگذارید.  معمولاً مشاوره ازدواج شامل احساسات شدید، کمی گریه و احتمالاً گاهی صداهای بلند شده است.  درمانگر شما فضایی ایجاد می‌کند که می‌توانید احساسات و نگرانی‌های خود را بیان کنید و در عین حال راه‌حل‌های عملی برای بهبود ارتباطات و تکنیک‌های حل مسئله در آینده به شما ارائه دهد.

🔸چه چیزی را نباید به مشاور ازدواج گفت؟

 مشاوره ازدواج همه چیز در مورد باز بودن و صادق بودن است.  در مورد فیلتر کردن بیش از حد خود نگران نباشید، درمانگر شما برای ایجاد فضای امن برای ابراز احساسات شما تلاش خواهد کرد.  هیچ قانون سختی در مورد مشاوره ازدواج وجود ندارد، فقط محترمانه و صادق باشید و بتوانید زمانی که درمانگر یا شریک زندگی خود صحبت می کنند به صحبت های آنها گوش دهید.

🔸چگونه ازدواج خود را در زمان جدایی نجات دهم؟

 زوج‌ها به دلایل مختلفی جدایی را انتخاب می‌کنند، خواه این مرحله‌ای در فرآیند طلاق ، برای رسیدن  به آنچه فکر می کنند درست است اتفاق بیافتد   یا  زوج ها برای تقویت ازدواج خود به مشاور ازدواج مراجعه  کنند.  اگر شما و همسرتان احساس می کنید که به مرحله ای رسیده آید که تنها زمانی که از هم دور هستید آسودگی خاطر را تجربه می کنید ،این یک نشانه هشدار بسیار جدی برای رابطه شماست و باید در اسرع وقت با مشاور ازدواج با تجربه و متخصص مشورت کنید .  اگر زمانی که از هم جدا هستید، احساس می‌کنید که می‌خواهید روی ارتباطتان در ازدواج سرمایه گذاری کنید، موارد زیر ممکن است به شما کمک کند:

🔹 با افراد زیادی در مورد وضعیت خود و همسرتان صحبت نکنید، همه نظری خواهند داشت و بهتر است این موضوع شخصی را  با  کمک یک درمانگر حل کنید.

🔹 در مورد احساسی که به همسرتان دارید صریح و صادقانه صحبت کنید.

🔹 چند قانون مشخص تعیین کنید  به عنوان مثال، هر چند وقت یک بار با یکدیگر ارتباط برقرار خواهید کرد؟

🔹 مطمئن شوید که شما و همسرتان با اهداف خود برای این تجربه هماهنگ هستید.

 جدا شدن از همسرتان ممکن است دقیقاً همان چیزی باشد که هر دوی شما برای روشن کردن دیدگاه خود در رابطه به آن نیاز دارید و امیدواریم فاصله زمانی به شما ابزارهای بیشتری برای ایجاد یک رابطه قوی بدهد.  حتماً در مورد این تصمیم با یک مشاور ازدواج صحبت کنید تا توصیه های بیشتری به طور خاص متناسب با رابطه شما داشته باشد.

هنگام حل مشکلات ازدواج، ارتباط کلیدی است و مشاوره ازدواج یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود مهارت‌های ارتباطی، دستیابی به درک متقابل، و چگونگی پیشروی به‌عنوان یک زوج – یا پایان دادن دوستانه به یک ازدواج است، اگر چنین باشد. انتخاب مناسب برای زوج

مشاوره ازدواج به چه افرادی پیشنهاد میشود:

اغلب به مشاوره ازدواج یک انگ وجود دارد. بسیاری از مردم فکر می کنند که فقط زوج هایی که در شرف طلاق یا جدایی هستند به دنبال مشاوره ازدواج هستند. اکثر زوج ها می توانند در یک زمان از مشاوره ازدواج بهره مند شوند.
اگرچه به آن “مشاوره ازدواج” می گویند، اما برای مراجعه به مشاوره قبل از ازدواج نیازی به ازدواج ندارید. مشاوره ازدواج برای زوج‌های مستقیم، زوج‌هایی از همه نژادها و زوج‌هایی که روابط سنتی کمتری دارند (از راه دور، ازدواج آزاد، متاهل، اما زندگی مشترک ندارند) است. چه تازه شروع کرده اید و چه 40 سال است که ازدواج کرده اید، می توانید به مشاوره ازدواج مراجعه کنید. حتی بسیاری از زوج ها قبل از ازدواج به مشاوره ازدواج می پردازند.

باز هم، واقعاً هیچ محدودیتی در مورد اینکه چرا ممکن است مشاوره پیش از ازدواج را در نظر بگیرید، وجود ندارد. هر مشکلی که فکر نمی کنید به تنهایی قادر به حل آن هستید – یا می توانید از یک دیدگاه آموزش دیده، عینی و بی طرفانه بهره مند شوید – می توانید با چند جلسه مشاوره ازدواج کمک کنید.برای اطلاعات بیشتردلایل مهم برای مشاوره پیش از ازدواج را مطالعه کنید.

با این حال، برخی از مسائل خاص وجود دارد که معمولاً زوج‌ها را وادار می‌کند تا به دنبال مشاوره باشند، از جمله:

زوج‌هایی که احساس می‌کنند بارها و بارها با هم دعوا می‌کنند و به سختی می‌توان چشم به چشم هم دید یا راه‌حلی برای آن پیدا کرد.
زوج‌هایی که در مورد انتخاب‌های والدین، مالی یا سبک زندگی اختلاف نظر دارند.
زوج‌هایی که احساس می‌کنند مسئولیت‌های خانه نابرابر است و نمی‌توانند نحوه برقراری ارتباط مؤثر در این مورد یا راه‌حل‌هایی را بیابند.
زوج‌هایی که احساس می‌کنند شنیده نمی‌شوند یا احساس می‌کنند که شریک زندگی‌شان از نظر عاطفی در دسترس نیست.
زوج هایی که اخیراً یک تراژدی یا از دست دادن را تجربه کرده اند و در پردازش آن با هم مشکل دارند.
زوج هایی که با سوءمصرف مواد، خیانت یا مشکلات روانی سروکار دارند.
آیا مشاوران ازدواج طلاق را توصیه می کنند؟

مشاوران ازدواج معمولاً طلاق را توصیه نمی کنند. آنها نظرات شخصی خود را برای خود نگه می دارند. در یک رابطه خشونت آمیز، اگرچه اکثر درمانگران هنوز طلاق را توصیه نمی کنند، آنها البته به قربانی کمک می کنند تا خودش را جدا کند و کمک پیدا کند.

مشاوره ازدواج

در مشاوره ازدواج چه اتفاقی می افتد؟

اکثر مشاوران ازدواج هر دو طرف را تشویق می کنند که در جلسات مشاوره حضور داشته باشند. این مؤثرترین راه برای کارکرد مشاوره ازدواج است، زیرا مشاور می‌خواهد نحوه برقراری ارتباط شما را ببیند و هر دو ابزار را برای بهبود ارتباطات به شما ارائه دهد. با این حال، اگر شریک زندگی شما تمایلی به آمدن ندارد، یا به دلایلی قادر به آمدن نیست، می توانید به تنهایی در مشاوره ازدواج شرکت کنید. هنوز هم می‌تواند برای شما فوایدی داشته باشد: می‌توانید درباره خودتان و احساستان درباره رابطه ‌تان بیاموزید.

بیشتر بدانید: تشخیص مناسبترین زمان برای مشاوره ازدواج، آمادگی برای ازدواج با مشاوره و تست های تخصصی روانشناسی و شخصیت شناسی

مانند اکثر جلسات درمانی، مشاوره ازدواج همیشه از نظر احساسی راحت نیست. مشاوره ازدواج مکانی امن برای شماست تا برخی از احساساتی را که همیشه آشکار نیستند و برای شما و شریک زندگیتان دشوار است به اشتراک بگذارید. معمولاً مشاوره ازدواج شامل احساسات شدید، برخی گریه ها و احتمالاً چند صدای بلند شده است. این معمول و اشکالی ندارد.

درمانگر شما می‌خواهد فضایی ایجاد کند که هم شما و هم شریک زندگی‌تان احساساتشان را تأیید کنند، جایی که بتوانید «آن را آزاد کنید».
اکثر مشاوره های ازدواج کوتاه مدت هستند، زیرا زوج ها معمولاً با مشکل خاصی که به دنبال حل آن هستند وارد می شوند. مشاوره ازدواج نیز بسیار کاربردی است. حتی ممکن است جلسه را با «تکالیف» یا تاکتیک‌های خاص ترک کنید تا دفعه بعد که مشکلتان پیش آمد امتحان کنید.

نحوه شروع مشاوره ازدواج در بیشتر موارد، شما و شریک زندگیتان هر دو باید مایل به شروع مشاوره ازدواج باشید تا مؤثر واقع شود. اگر به نظر می رسد که شریک شما تمایلی ندارد، بسیاری از مشاوران ازدواج موافقت می کنند که ابتدا هر یک از طرفین را جداگانه ببینند. به این ترتیب، هر فرد احساس می‌کند که می‌تواند جنبه‌های داستانی خود را بدون انتقاد شریک زندگی‌اش بازگو کند. همچنین ممکن است بتوانید شریک زندگی خود را با گفتن اینکه قرار است یک جلسه را با هم امتحان کنید، بدون تعهد بزرگ تر، ترغیب کنید. انجمن ازدواج و خانواده درمانی آمریکا مکانی عالی برای شروع در جستجوی یک مشاور ازدواج است. وب‌سایت AAMFT فهرستی از درمانگران ازدواج و خانواده دارای مجوز را نگه می‌دارد و می‌توانید یکی از آنها را در منطقه خود بیابید. چگونه شوهرم را متقاعد کنم که به مشاوره زوجین مراجعه کند؟ پیشنهاد مشاوره زوجین به همسرتان می تواند ترسناک باشد، به خصوص زمانی که نمی دانید آنها چگونه واکنش نشان خواهند داد. مهمترین چیز این است که با توضیح واضح انگیزه های خود با شریک زندگی خود صادق باشید و ارتباط برقرار کنید. آنها را سرزنش نکنید، بلکه بیان کنید که آنها را دوست دارید و فقط می خواهید روی تقویت رابطه کار کنید. بسیاری از مردم فکر می کنند که شما فقط برای رفع یک ازدواج از بین رفته به مشاور ازدواج مراجعه می کنید، اما می توانید توضیح دهید که مشاوره قبل از ازدواج می تواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه نیز مورد استفاده قرار گیرد. مشاوره ازدواج ابزارهای ارزشمندی را برای کمک به حفظ ازدواج شما در طولانی مدت ارائه می دهد. زوج‌درمانی آنلاین راه‌حلی فوق‌العاده برای زوج‌هایی است که سبک زندگی لازم برای انجام درمان حضوری را ندارند، هزینه‌های مرتبط با درمان را بازدارنده می‌دانند، یا تمایلی به استفاده از درمان سنتی ندارند. زوج‌هایی که مرتب سفر می‌کنند، ساعت‌های طولانی کار می‌کنند یا بچه‌های کوچک و گزینه‌های کمی برای مراقبت از کودکان دارند، مشاوره آنلاین ازدواج مفید خواهند بود. نه تنها درمان آنلاین به اندازه درمان حضوری مؤثر است — برای مثال، همه مشاوران ازدواج در Talkspace، درمانگران دارای مجوز و با تجربه هستند — بلکه درمان آنلاین می‌تواند برای افرادی که از درمان حضوری عصبی هستند یا هرگز درمان نکرده‌اند فوق‌العاده باشد. قبل از درمان درمان آنلاین از طریق پیام‌های متنی، پیام‌های صوتی و تصویری انجام می‌شود و بسیاری از مردم برقراری ارتباط کتبی را راحت‌تر از حضوری می‌دانند. ممکن است به آنها اجازه داده شود که برای پاسخ دادن به پیام‌های شریک زندگی یا درمانگر خود کمی زمان بیشتری به آنها داده شود. هر شکلی از مشاوره ازدواج که به دنبالش هستید، می‌خواهید مطمئن شوید که مشاور ازدواج فردی است که به آن اعتماد دارید، مثبت‌اندیش، روشن‌فکر، راه‌حل‌گرا، و با هر دوی شما با دلسوزی رفتار می‌کند. تا زمانی که مشاور ازدواجی را پیدا کنید که انتظارات شما را برآورده کند، باید آزادانه «خرید کنید».

آیا مشاوره ازدواج موثر است؟

آمارهای مربوط به مشاوره پیش از ازدواج امیدوارکننده است. طبق تحقیقات انجمن ازدواج و خانواده درمانی آمریکا (AAMFT)، 98 درصد از زوج‌هایی که مشاوره ازدواج را امتحان می‌کنند، گزارش می‌دهند که درمانگران آنها یا «عالی» یا «خوب» هستند. از زوج هایی که مشاوره ازدواج را امتحان می کنند، 90٪ احساس می کنند که سلامت عاطفی آنها بهبود می یابد و دو سوم از آنها بهبود در سلامت جسمانی خود را گزارش می دهند.

و شاید مهم‌ترین آمار از همه این‌ها این باشد که تا سه چهارم زوج‌ها بعد از مشاوره ازدواج، بهبودی در روابط خود مشاهده می‌کنند.

ازدواج نیز مانند هر چیز دیگری نیازمند کار و نگهداری است. برای بسیاری از زوج‌ها، مشاوره ازدواج تنها چیزی است که به آنها کمک می‌کند تا مشکلات خود را پشت سر بگذارند و به عنوان یک زوج دوام بیاورند. مشاوره ازدواج ممکن است همیشه آسان نباشد، به خصوص در ابتدا، اما ازدواج شما ارزش کار را دارد.

مقاله‌های Talkspace توسط مشارکت‌کنندگان با تجربه سلامت روان نوشته می‌شوند. آنها مبتنی بر تحقیقات علمی و شیوه های مبتنی بر شواهد هستند. مقالات به طور گسترده توسط تیم کارشناسان بالینی ما (درمانگران و روانپزشکان با تخصص های مختلف) بررسی می شوند تا اطمینان حاصل شود که محتوا دقیق و همتراز با استانداردهای فعلی صنعت است.

هدف ما در Talkspace ارائه به‌روزترین، با ارزش‌ترین و عینی‌ترین اطلاعات در مورد موضوعات مرتبط با سلامت روان است تا به خوانندگان در تصمیم‌گیری آگاهانه کمک کنیم.

مقالات حاوی منابع شخص ثالث قابل اعتماد هستند که یا مستقیماً در متن به آنها پیوند داده شده یا در پایین فهرست شده اند تا خوانندگان را مستقیماً به منبع هدایت کنند.

چه زمانی باید به مشاوره ازدواج مراجعه کرد؟

بسیاری از مردم بر این باورند که تنها زوج هایی که در شرف طلاق یا جدایی هستند به دنبال مشاوره ازدواج هستند. اما در واقعیت، همه ازدواج‌ها می‌توانند از مشاوره بهره ببرند. داشتن یک رابطه موفق سخت است و نیاز به نگهداری منظم دارد. گاهی اوقات داشتن یک شخص بی طرف درگیر به طرز باورنکردنی سودمند است. برخلاف تصور رایج، برای مشاوره ازدواج لازم نیست ازدواج کنید. هر زوجی، صرف نظر از وضعیت روابط خود، می توانند در مشاوره شرکت کنند. هیچ محدودیتی در مورد اینکه چرا ممکن است مشاوره ازدواج را امتحان کنید وجود ندارد. هر مسئله ای که احساس می کنید شما و همسرتان نمی توانید آن را حل کنید – یا می توان با یک دیدگاه آموزش دیده، عینی و بی طرفانه به آن کمک کرد – می توانید از چند جلسه مشاوره ازدواج بهره مند شوید.

فرقی نمی‌کند تنها باشید، متاهل هستید، با هم زندگی می‌کنید، مجرد، همجنس‌گرا، دوجنس‌گرا، مستقیم یا تراجنسیتی هستید – ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم، هر طور که بشناسید.

در Relate، ما تجربه مشاوره به افراد با پیشینه‌های مختلف، از جمله افراد و زوج‌های دگرباش جنسی را داریم، بنابراین می‌توانید مطمئن باشید که یک مشاور برای رفع نیازهای خود پیدا خواهید کرد.

بسیاری از مردم تصوری از مشاوره رابطه دارند و فکر می کنند که شما فقط زمانی به مشاوره نیاز دارید که اوضاع واقعاً بد شود. اما هر زمان که به ما نیاز داشته باشید، بدون توجه به شرایطی که در رابطه خود با آن روبرو هستید، اینجا هستیم. حتی اگر مشکلات شما بی اهمیت به نظر می رسد، ما می توانیم کمک کنیم.

مشاوره رابطه چیست؟
مشاوران ما محیطی دلسوز، حمایت کننده و بدون قضاوت را فراهم می کنند تا به شما کمک کنند تا راهی برای گذر از هر مشکلی که ممکن است در رابطه یا روابط خود با آن روبرو هستید بیابید.

با هم ابتدا به شما کمک می کنیم تا مسائل یا مشکلاتی را که در رابطه یا روابط خود با آن مواجه هستید، شناسایی و روشن کنید.

اگر مشاوره زوجین بهترین راه برای هر دوی شما باشد، یک سری جلسات مشاوره را آغاز خواهید کرد – هر چیزی بین شش تا دوازده جلسه معمول است، اما بستگی به مسائلی دارد که می خواهید به آنها بپردازید.

هر دو طرف همیشه اهداف یکسانی ندارند و برای اینکه مشاوره مفید باشد، باید یک تمرکز توافق شده برای درمان ایجاد کنیم.

نگرانی اصلی ما این است که بهترین منبع کمک ممکن و مناسب را دریافت کنید و ممکن است همیشه Relate نباشد. در چنین مواردی ما همیشه سعی خواهیم کرد به شما کمک کنیم تا پشتیبانی مورد نیاز خود را از آژانس دیگری پیدا کنید.

برای برخی از زوج‌ها، مشاوره شروع یک فرآیند طولانی‌تر کشف است، در حالی که برای برخی دیگر، ممکن است چند جلسه مشاوره تنها چیزی باشد که برای گذراندن یک مشکل سخت نیاز دارند
مشاوره یک راه حل «جادویی» نیست، نیازمند تعهد، مشارکت و کار سخت است.. گاهی اوقات این شامل جدایی و حرکت از هم جدا / مستقل است. اگر این مورد برای شماست، به احتمال زیاد ممکن است هر دوی شما احساسات متفاوتی را تجربه کنید و ممکن است آن نتیجه ای نباشد که یکی از شما می خواست.
اگر تصمیم به جدایی دارید، می‌توانیم به شما کمک کنیم تا آن فرآیند را تا حد امکان بدون دردسر مدیریت کنید و به‌ویژه می‌توانیم از هر یک یا هر دوی شما در روند سوگواری و مسائل مربوط به اینکه چه چیزی و چه زمانی به کودکان در مورد آنچه اتفاق می‌افتد بگوییم، حمایت کنیم.
همه زوج ها دچار تعارض می شوند. برای برخی، جنگ بر سر پول است. برای دیگران این یک زندگی جنسی است که فاقد آن است یا الگویی از مشاجره مداوم. و همه‌گیری کرونا یک عامل استرس‌زای بالقوه دیگر را اضافه کرده است: زمان بیشتر در خانه با هم، که می‌تواند تنش‌ها را تشدید کند یا شکاف‌های پنهان یک رابطه را آشکار کند.
درمان می تواند کمک کند. که چه کسی چه کاری انجام داده یا چه کسی مقصر است. وقتی فقط یک نفر در یک رابطه مشتاق تغییر است. گاهی اوقات شخصی وارد می‌شود که بسیار مایل به انجام کار است و دیگری حاضر نیست. “در نهایت، هر دو نفر باید شرکت کنند

اینها هفت دلیل متداول است که زوج ها به دنبال کمک رابطه هستند.

1. شما از هم جدا شدید
پس از سال‌ها ازدواج، برخی از زوج‌ها دیگر با یکدیگر ارتباط برقرار نمی‌کنند و صرفاً به عنوان هم اتاقی زندگی می‌کنند. بالاترین موج اول در حدود هفت سال است. اوج موج دوم 21 سال است. آن طلاق دوم معمولاً یک طلاق رو به رشد است. این در مورد اجتناب است، نه مبارزه.

راس می‌گوید: “شنیده‌ام که زوج‌ها می‌گویند، “ما با هم یک خانواده را اداره می‌کنیم، اما هیچ ارتباط یا صمیمیتی وجود ندارد. اما هر دو آنقدر سرمان شلوغ است که مهم نیست.” زمانی که مردم زندگی خود را با چیزهای دیگر پر می کنند و هر تنهایی یا نیازی را که دارند پایین می آورند. سپس اتفاقی می افتد – آنها بازنشسته می شوند یا آشیانه های خالی می شوند – و به یکدیگر نگاه می کنند و فکر می کنند، حالا ما به عنوان یک زوج کی هستیم؟
2. در مورد پول با هم درگیر می شوید
پول همیشه یک موضوع بحث برانگیز برای زوج‌ها بوده است، اما نگرانی‌های دیگری را که در اواخر عمر با آن‌ها روبه‌رو می‌شوند – مشکلات سلامتی بالقوه، سال‌های کمتر (و کمتر) قدرت کسب درآمد، نه به ذکر نرخ‌های بهره بد- را افزایش دهید. فضایی برای اصطکاک مالی آماده شده است. در یک نظرسنجی هریس اینتراکتیو، 36 درصد از افراد متاهل 55 تا 64 ساله گفتند که مسائل مالی باعث مشاجره با همسران می شود.

تضادها ممکن است ناشی از شیوه‌های خرج کردن متفاوت یا اختلاف نظر در مورد خرج کردن و نحوه پس اندازی دوران بازنشستگی باشد. ممکن است استرس در مورد نداشتن پول کافی یا نابرابری در نحوه مدیریت تخم مرغ لانه شما وجود داشته باشد، می تواند عدم تعادل را در رابطه ایجاد کند.

3. شخصی خیانت کرده است
یکی از رایج ترین دلایل مراجعه به زوج درمانی: تلاش برای ترمیم نقض اعتماد – به عبارتی کمتر ظریف، تقلب. انجمن آمریکایی ازدواج و خانواده درمانی دریافته است که 15 درصد از زنان متاهل و 25 درصد از مردان متاهل گزارش کرده اند که رابطه خارج از ازدواج داشته اند.

جهت مشاوره روانشناسی در کلیه زمینه ها کافیست با ما تماس حاصل فرمایید.

02122308339   —-02122305827

درخواست مشاوره روانشناسی حضوری

درخواست مشاوره روانشناسی تلفنی

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این مطلب را به دوستان خود به اشتراک بگذارید

خواننده گرامی

آیا می دانستید بسیاری از مشکلات شخصی و گروهی با کمک گرفتن از مشاوران منخصص به راحتی قابل حل می باشد.

دیر اقدام نکنید

به راحتی با کارشناسان ما در تماس باشید تا شما را برای انتخاب مشاور راهنمایی نمایند.
اینجا کلیک نمایید
لیست محتوا